LOGO
  Anasayfa   Kayıt Ol      Üye Listesi    Takvim    Arama    Yardım        Skins    Giriş 

ANAMUR'UN TARTIŞMA PLATFORMU
      Kilitli ForumBilgi
            Kilitli ForumÖnerileriniz

Mesaj icon Konu: Anamurtürkmen fm yayını
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
muratdoktor
Yeni Üye
Yeni Üye
Üye Bilgileri  
Kullanıcı No.: 122
Üye Durumu:

Teşekkür Bilgileri 
Hak Puan : 0
Kidem : 5
OrtalamaHak : % 0
Irtibar :0

Alıntı muratdoktor Cevaplabullet Konu: Anamurtürkmen fm yayını
    Gönderim Zamanı: 17-Şubat-2009 Saat 13:42
 İnternetten türkmen fmi dinleme gafletinde bulundum aman allahım tam bir rezalet amatör bir yayın..Ahmet bey bu işe niye ön ayak oldunuz anlayamadım Anamurda baska radyolar yok mu mesela Çağdaş radyo GÖZDE FM daha güzel yayınları var.Bir cıkar ilişkiniz mi var yoksa...
IP
anamurahmet
Yönetici
Yönetici
Üye Bilgileri  
Kullanıcı No.: 1
Üye Durumu:

Teşekkür Bilgileri 
Hak Puan : 5
Kidem : 6
OrtalamaHak : % 100

Alıntı anamurahmet Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 19-Şubat-2009 Saat 09:01
 Merhaba sayın Murat doktor..Sizin yazılarınızı diğer sitelerden de takip ediyorum. Mantıklı doğru düzgün yazılar yazan kişilerden birisiniz.Ancak burada yazdığınızı okuyunca şok oldum desem yeridir..." Bir çıkar ilişkiniz mi var" ne demek Allah aşkına..Size bunu yakıştıramadım. Ne çıkarım olabilirki? Rayodan ne çıkar beklenir ki..? Varsa bir bildiğiniz siz söyleyin bende bileyim..
Konuyu açıklamak gerekirse bu radyonun sahibini ne tanırım ne bilirim.2 hafta önce Anamur'a gittiğimde tanıştım kendisi ile. www.anamurhaberci.com sitesinden Halit bey ile radyonun sahibi beni aradılar ve radyonun internet üzerinden yayınlanması konusunda nasıl yardımcı olabileceğimi sordular. Bende radyo hosting ve web sayfası olarak yardımcı olabileceğimizi belirttim ve sonuçta radyo yayınlarını internete taşıdık. Çağdaş radyo veya adını bilmedeğim diğer radyocular neden akıl edemediler acaba bu olayı? Veya aradılar da biz yardımcı olmadıkmı? Neden hemen önyargılı davranıyorsunuz? Herhalde önyargılı davranmak biz Anamur'luların kanında var. Diğer radyoya bu konuda yardımcı olsak bu sefer de herhalde başkaları aynı şeyi söyleyecekti..Şaşırıyorum bu söylenenlere..Kötü birşey yaptık herhalde Anamur için...Anlayamıyorum...anlayamıyorum..Sizin bu radyoyu beğenip beğnmememeniz veya benim beğenmem çok problem değil...Sonuçta Anamur'la ilgili bir tuğla koymaya çalışıyoruz..Umarım herkes ufakta olsa Anamur için bir tuğla koyar...

Saygılarımla
HERŞEY ANAMUR İÇİN
IP
muratdoktor
Yeni Üye
Yeni Üye
Üye Bilgileri  
Kullanıcı No.: 122
Üye Durumu:

Teşekkür Bilgileri 
Hak Puan : 0
Kidem : 5
OrtalamaHak : % 0

Alıntı muratdoktor Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 17-Mart-2009 Saat 17:22
 Bu radyoyu dinleyenler Anamur hakkında ne düşünür acaba bir düşündünüz mü.Anamurun tanıtımına bir katkı yaptığınızı sanıyorsanız yanılıyorsunuz.Türkmen FM radyosuyla negatif yönde olumsuz bir tanıtım olduğu kesin...
IP
anamurahmet
Yönetici
Yönetici
Üye Bilgileri  
Kullanıcı No.: 1
Üye Durumu:

Teşekkür Bilgileri 
Hak Puan : 5
Kidem : 6
OrtalamaHak : % 100

Alıntı anamurahmet Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Mart-2009 Saat 08:29
 Anamur hakkında sadece radyo dinleyenlerin ne düşündüğünden önce internet sitelerinin ne kadar tanıtım yaptığı ve nasıl yaptığını düşünmek gerekiyor. Bunun yanında perdenin arka tarafını maalesef bilmiyorsunuz o zaman söyleyeyim. Yurt dışında ve Anamur dışında yaşayan hemşerilerimizden hergün yüzlerce mesaj alındığını biliyormuydunuz? Buralarda Anamur'un sesini duyuyoruz diye söylemlerde bulunan insanların yazdıklarını okumanızı isterdim. Teşekkür edenler mi dersiniz, dua edenlermi dersiniz gerisini siz düşünün. Takdirini yine size bırakıyorum...

Saygılarımla

Düzenleyen anamurahmet - 18-Mart-2009 Saat 08:30
HERŞEY ANAMUR İÇİN
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma