Merhaba sayın Murat doktor..Sizin yazılarınızı diğer sitelerden de takip ediyorum. Mantıklı doğru düzgün yazılar yazan kişilerden birisiniz.Ancak burada yazdığınızı okuyunca şok oldum desem yeridir..." Bir çıkar ilişkiniz mi var" ne demek Allah aşkına..Size bunu yakıştıramadım. Ne çıkarım olabilirki? Rayodan ne çıkar beklenir ki..? Varsa bir bildiğiniz siz söyleyin bende bileyim..
Konuyu açıklamak gerekirse bu radyonun sahibini ne tanırım ne bilirim.2 hafta önce Anamur'a gittiğimde tanıştım kendisi ile.
www.anamurhaberci.com sitesinden Halit bey ile radyonun sahibi beni aradılar ve radyonun internet üzerinden yayınlanması konusunda nasıl yardımcı olabileceğimi sordular. Bende radyo hosting ve web sayfası olarak yardımcı olabileceğimizi belirttim ve sonuçta radyo yayınlarını internete taşıdık. Çağdaş radyo veya adını bilmedeğim diğer radyocular neden akıl edemediler acaba bu olayı? Veya aradılar da biz yardımcı olmadıkmı? Neden hemen önyargılı davranıyorsunuz? Herhalde önyargılı davranmak biz Anamur'luların kanında var. Diğer radyoya bu konuda yardımcı olsak bu sefer de herhalde başkaları aynı şeyi söyleyecekti..Şaşırıyorum bu söylenenlere..Kötü birşey yaptık herhalde Anamur için...Anlayamıyorum...anlayamıyorum..Sizin bu radyoyu beğenip beğnmememeniz veya benim beğenmem çok problem değil...Sonuçta Anamur'la ilgili bir tuğla koymaya çalışıyoruz..Umarım herkes ufakta olsa Anamur için bir tuğla koyar...
Saygılarımla