Konu: Forumun geliştirilmesi... Gönderim Zamanı: 21-Nisan-2009 Saat 01:05
Sayın Ahmet Bey forumdaki konu başlıklarını ve üye aktifliklerini yetersiz görüyorum acaba biraz geliştirme imkanımız yokmu şuanda anamur için en aktif forum anamurgençlik sitesi gibi görünüyor fakat sitenin sahibi renan beyin bazı gerçeklerini öğrendikten sonra bulundukları yeri hiç hak etmediklerini anladım son 1 yıldırda forum eski günlerini arıyor anlıcanız şuanda bu paylaşım forumla konusunda anamurda bir acık var bu acıgı kapatmak öncelikle size yetişemediğinix yerlerde bize düşer acaba forum için biraz daha fazla ugrasamazmıyız ne biliyim belki biraz görsellik katsak anasayfada forumu belirgin bir butonla göstersek afedersiniz ama hala Web Wiz Forum un logosu duruyor sayfada ha dersinizki zamanım yok o zaman hak veririm ama lütfen bu konu üzerinde duralım söz veriyorum elimden gelen yardımı yaparım teşekur ederim iyi gunler www.anamuralem.com
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma