|
Merhaba;
Mühendis Ahmet DOĞAN'ın Anamur ve yöresinin kültürünü uygun platformlarda farklı çalışmalarla sunarak canlı,dinamik bir hava katıyor olmasının Anamurlu olan herkesi memnun ettiği bir gerçek.Anamur ve Anamurlular yıllardır içinde yaşadıkları ancak gösteremedikleri kültürlerini keşfetmenin hazzını yaşamaya başladılar anacak yolun başında Sayın Doğan.Anamur'un işlenmesi gereken birçok kültürel madeni var ve bu yolda ciddi anlamda emek,hassasiyet,özveri gerektiriyor.
Ahmet DOĞAN'ın Anamur'da Belediye Başkanlığı makamına niyetli olduğu Anamur'da ve Anamur dışında birçok kişi tarafından dillendirilmekte.Bu memleketin insanı olarak hizmet yapan insanların siyasi bir makama niyetli olduklarını hem Anamur hem de ülke tarihinde gördük,görmeye de devam edeceğiz.
Sayın Doğan;
Anamur'da siyasete girmeniz demek Anamur kültürünün ulusal ve uluslararası platformlarda tanıtılması,yaşatılması yönünden çok büyük kayıp olacaktır.Siz bir 'ilk'e imza attınız ve bir yol oluşturuyorsunuz.Bu yolu ilerletmeden bırakmaya toplumdan bir ses,bir vicdan olarak sesleniyorum ki hakkınız yok ve olmayacak.Bir Karadeniz,Bir Güneydoğu,Bir Ege hem kendi kültürünü hem de tarzını her şekilde memleketin her noktasına farklı isimler ve yollarla sunmuştur.Akdeniz'in sadece 'Antalya,Alanya tatil yeri' algısına son verme adına kutsal bir yolculuktasınız.Size işin mutfağında olmak,sizi yansıtan tarzınızla kültürümüzü yaşatmanın yollarını açmak yakışır.Emeğiniz,düşünceleriniz,alın teriniz siyaset için değil kültürümüz için aksın.Hepimizin bildiği gerçeği siz de biliyorsunuz ; siyaset bir araçtır önemli olan onu kullanabilmektir.İşte biz de şunu biliyoruz ; siz teksiniz ve sizin gibi insanların biraraya gelmesi hele hele siyasi bir makam etrafında biraraya gelmesi çok zor.Gönüllerde isim bırakmak istiyorsanız önümüzde ki on yıllar boyunca Anamur kültürüne verdiğiniz emeğe lütfen devam edin ki Anamur'umuza çok güzel bir rol model olun.Makamlarda isim bırakmak istiyorsanız da birkaç seçim sonrasında emekliliğinizi isteyerek Anamur'da oluşturacağınız kamuoyuna güvenerek dönün ve belediye başkanlığına aday olun.Ben kültürümüzün elçiliğinden belediye başkanlığına soyunduğunuz için size oy vermeyeceğimi bugün burada ilan ediyorum.Size yakışan yerin vitrin değil mutfak olduğu ortada,size yakışan yerin makam değil kalp olduğu ortada.Bugünü lütfen not alalım.İlerde eğer ki belediye başkanlığı gibi bir amacınız olursa bu mesajı size tekrar yollayacağım.Bugün itibariyle bu mesajı hem web sayfanızın forumuna,hem size hem de birçok Anamurlu'ya ulaştıracağım.Çalışmalarınızda başarılar,hayatınızda mutluluklar diliyorum.
Kamil KAM
|